تاریخ : سه شنبه 23 تير 1394

تشکیل کارگروه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه مراغه

کارگروه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه مراغه در تاریخ 25 بهمن ماه 1393 تشکیل شد.

در راستای سیاست های معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کارگروه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه مراغه در تاریخ 25 بهمن ماه 1393 تشکیل شده و اولین جلسه خود را برگزار نمود. در این جلسه رئیس آزمایشگاه مرکزی به عنوان دبیر کارگروه HSE معرفی شد. هدف اصلی از تأسیس کارگروه HSE در دانشگاه مراغه، تأمین سلامت نیروی انسانی، کاهش مخاطرات شغلی و کنترل پیامدهای زیست محیطی عنوان شده است. ترکیب شورای کارگروه شامل رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و پژوهشی، مدیر پژوهش و فناوری، رئیس آزمایشگاه مرکزی، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت و یک نفر نماینده از دانشکده های علوم پایه، کشاورزی و فنی و مهندسی می باشد. کارگروه مذکور به عنوان یکی از زیرمجموعه های شبکه آزمایشگاه های علمی دانشگاه (آزمایشگاه مرکزی) فعالیت خواهد نمود.