تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1395

اولین دوره آموزش مقدماتی کمک‌های اولیه با همکاری اداره هلال احمر شهرستان مراغه برگزار شد.

اولین دوره آموزش مقدماتی کمک‌های اولیه در دانشگاه مراغه به همت آزمایشگاه مرکزی و شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) و با همکاری اداره هلال احمر شهرستان مراغه و نیز مدیریت امور اداری و مدیریت برنامه بودجه دانشگاه به مدت ۱۰ روز از ۴ الی ۱۵ دی ماه ۱۳۹۵ در آمفی تئاتر فجر دانشگاه برگزار شد.

مدرس دوره مذکور سرکار خانم امیرصادقی بوده و ۸۰ نفر از اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه در این دوره ۲۲ ساعته شرکت نمودند. در پایان دوره آزمون کتبی و عملی از شرکت کنندگان به عمل آمده و گواهی شرکت در دوره توسط سازمان هلال احمر کشور صادر خواهد شد.
با مساعدت ریاست محترم دانشگاه، هزینه ثبت‌نام شرکت‌کنندگان و نیز خرید کتاب منبع دوره از طرف دانشگاه پرداخت گردید.