تاریخ : دوشنبه 14 دي 1394

تقدیر مدیر کل محترم دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

مدیر کل محترم دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش های رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

مدیر کل محترم دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تلاش های مجدانه و همکاری های جناب آقای دکتر احمد آقایی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در تکمیل سامانه شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) و ساماندهی تجهیزات آزمایشگاه های دانشگاه تقدیر به عمل آورد.

جناب آقای دکتر احمد آقایی
رئیس محترم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه

بدینوسیله از زحمات جنابعالی بابت همفکری در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا)، همکاری در راستای تکمیل سامانه مدیریت تجهیزات تحقیقاتی و آزمایشگاهی، ساماندهی آزمایشگاه مرکزی و استقرار نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست قدردانی و تشکر می نمایم.
توفیقات روزافزون شما را در گسترش بنیان های معرفتی، علمی و اجتماعی کشور از درگاه خداوند بزرگ مسئلت دارم.

دکتر جلال بختیاری
مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری