تاریخ : سه شنبه 29 تير 1400

راه اندازی دستگاه اسپکتروفتومتر دو پرتوی مدل Spectrum Two کمپانی Analytic Jena در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

دستگاه اسپکتروفتومتر دو پرتوی مدل Spectrum Two کمپانی Analytic Jena در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه مراغه می­‌رساند، یک دستگاه اسپکتروفتومتر دو پرتوئی مدل Spectrum Two کمپانی آلمانی Analytic Jena که با حمایت‌­های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمدعلی لطف­الهی یقین ریاست محترم دانشگاه از فعالیت­‌های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، خریداری شده، مورد بهره­‌برداری قرار گرفت. دکتر احمد آقایی مدیر امور آزمایشگاه­‌ها و کارگاه‌­های دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به نیاز اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه به دستگاه اسپکتروفتومتر، این دستگاه خریداری شده و در راستای اجرای برنامه­‌های توسعه فعالیت‌­های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مورد بهره‌­برداری قرار گرفت. اساتید و دانشجویان می­‌توانند جهت اطلاع از چگونگی استفاده از خدمات دستگاه مذکور به سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه  https://lab.maragheh.ac.ir/مراجعه نموده و یا با کارشناس آزمایشگاه مرکزی سرکار خانم شیوا محمدی جهانگیر (داخلی ۲85) تماس حاصل نمایند.