تاریخ : چهارشنبه 9 مهر 1399

دستگاه FTIR در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مورد بهره­‌برداری قرار گرفت

دستگاه FTIR  با حمایت جناب آقای دکتر لطف­‌ا‌‌‌لهی یقین ریاست محترم دانشگاه خریداری و در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مورد بهره­‌برداری قرار گرفت.
ه اطلاع اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه مراغه می­‌رساند، دستگاه FTIR  با حمایت جناب آقای دکتر لطف‌­الهی یقین ریاست محترم دانشگاه خریداری و در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مورد بهره­‌برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی، دکتر احمد آقایی مدیر امور آزمایشگاه­‌ها و کارگاه‌­های دانشگاه در این خصوص گفت:
دستگاه FTIR  از محل اعتبارات حمایتی ستاد شبکه آزمایشگاه‌­های علمی ایران (شاعا) و در راستای اجرای برنامه­‌های توسعه فعالیت­‌های آزمایشگاه مرکزی و افزایش تنوع خدمات آزمایشگاهی به اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه و منطقه خریداری شده است.
دستگاه  FTIR خریداری شده، مدل Spectrum Two  کمپانی Perkin Elmer  بوده و آماده ارائه خدمات به متقاضیان می­‌باشد. اساتید و دانشجویان می­‌توانند جهت اطلاع از چگونگی استفاده از خدمات دستگاه مذکور به سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه https://lab.maragheh.ac.ir/ مراجعه نموده و یا با کارشناس آزمایشگاه مرکزی سرکار خانم شیوا محمدی جهانگیر (داخلی 271) تماس حاصل نمایند.