تاریخ : دوشنبه 14 دي 1394

برگزاری دومین دوره آموزشی HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه

دومین دوره آموزشی HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه برگزار شد.

دومین دوره آموزشی HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه روز چهارشنبه 25/6/1394 در سالن آمفی تئاتر فجر از ساعت 8 الی 13 برگزار شد. در این دوره حدود 70 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه شرکت نمودند. مدرس دوره مذکور جناب آقای مهندس احمد یاری مشاور محترم HSE دانشگاه مراغه بودند. به گفته دبیر محترم کارگروه HSE دانشگاه جناب آقای دکتر احمد آقایی در آینده دوره تخصصی و تکمیلی این دوره با همکاری اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه برای همین دانشجویان برگزار شده و پس از تکمیل آموزش ها از مطالب ارائه شده آزمونی به عمل خواهد آمد. شرط ورود به آزمایشگاه های دانشگاه و انجام پروژه های تحقیقاتی قبولی در این آزمون می باشد.