تاریخ : شنبه 17 شهريور 1397

تأسیس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران

انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران تأسیس شد

دکتر احمد آقائی رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه و عضو هیأت مؤسس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران از تأسیس این انجمن خبر داد و گفت: با تلاش بی وقفه اعضای هیأت مؤسس، مجوز تأسیس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران با موافقت کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت مذکور صادر گردید.

نماینده هیأت مؤسس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران افزود: از جمله اهداف تشکیل انجمن مذکور که حوزه کاری آن بر روی آزمایشگا‌ه‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی متمرکز خواهد بود عبارتند از:
* برقراری ارتباط سازنده علمی، تخصصی، تحقیقاتی و آموزشی و تبادل نظر بین متخصصان و فعالان آزمایشگاهی کشور
* ایجاد زمینه‌های همکاری و هماهنگی لازم بین فعالان و متخصصان رشته‌های مختلف آزمایشگاهی در راستای استفاده بهینه از سرمایه‌های انسانی و تجهیزاتی کشور
* تلاش در راستای ارتقای فرهنگ شبکه‌سازی آزمایشگاه‌های علمی کشور و رفع موانع دستیابی به هدف ذکر شده
* توجه ویژه به فرهنگ‌سازی در زمینه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (
HSE) و استاندارد‌سازی آزمایشگاهی
* برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف به منظور ارتقاء دانش کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های علمی و تمامی فعالان آزمایشگاهی کشور و نیز برگزاری سمینارها و کنفرانس های علمی مرتبط در سطح ملی و بین المللی
* ایجاد ارتباط مؤثر با انجمن و نهادهای مرتبط در سطح بین المللی
* تشکیل کارگروه‌ها و کمیته‌های علمی و تخصصی در حوزه‌های مختلف آزمایشگاهی با همکاری و مشارکت اعضای انجمن
* همکاری مؤثر و سازنده با تمامی انجمن‌های علمی مرتبط که به نوعی با آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها سروکار دارند در خصوص ارتقاء سطح کیفی آزمایشگاه‌های علمی کشور

دکتر آقائی در پایان خاطر نشان کرد: اساتید، کارشناسان و دانشجویان علاقمند می توانند برای کسب اطلاعات بیش‌تر در خصوص انجمن تحقیقات ازمایشگاهی ایران  از طریق پست الکترونیک به آدرس: aghaee2001@yahoo.com یا شماره تماس ۰۹۱۲۴۰۵۵۴۴۷ در ارتباط باشند.

ضمناً علاقمندان برای عضویت در انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایرانی می توانند به سایت shaajournal.msrt.ir مراجعه و نسبت به تکمیل فرم عضویت در انجمن مذکور اقدام نمایند.

• در شنبه 17 شهريور 1397