تاریخ : شنبه 10 مرداد 1394

فراخوان برگزاری اولین دوره مدیریتی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه اعضای هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه

فراخوان برگزاری اولین دوره مدیریتی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)

اولین دوره مدیریتی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه اعضای محترم هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه، روز سه شنبه 24 شهریور ماه سال جاری از ساعت 8 الی 13 در سالن آمفی تئاتر فجر برگزار خواهد شد. حضور اعضای هیأت علمی اختیاری بوده و از علاقمندان به شرکت در این دوره دعوت می شود، حضور قطعی خود را از طریق سیستم کارتابل به دکتر احمد آقایی (مدیر شبکه آزمایشگاهی دانشگاه) اطلاع دهند. حضور کارشناسان محترم آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه در این دوره الزامی است و از کلیه این عزیزان نیز درخواست می گردد حضور قطعی خود را به مدیر شبکه آزمایشگاهی اطلاع دهند. در پایان دوره، گواهی شرکت تقدیم خواهد شد.