تاریخ : دوشنبه 7 اسفند 1396

هشتمین دوره آموزشی HSE

هشتمین دوره آموزشی HSE روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۹ از ساعت ۸ الی ۱۶ در محل آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد. این دوره با شرکت دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراغه برگزار می­‌گردد. محتوای دوره آموزشی برحسب رشته­‌های مختلف بوده و شامل مباحث عمومی، کمک­‌های اولیه، آتش­‌نشانی و مباحث تخصصی مربوط به رشته (در مورد رشته­‌هایی مانند کشاورزی، شیمی و...) می­‌باشد. هدف از برگزاری این دوره­‌ها، آگاه­‌سازی دانشجویان از خطرات موجود در محیط­‌های کار و آشنا نمودن آن­ها با نحوه استفاده از ابزارهای موجود برای پیشگیری و مهار خطر و نهایتاْ تأمین ایمنی و سلامتی این عزیزان و کلیه افراد شاغل در محیط­‌های آزمایشگاهی می‌­باشد.

• در دوشنبه 7 اسفند 1396
  • ساعت 08