تاریخ : يکشنبه 10 دي 1396

برگزاری سومین دوره تئوری و عملی آشنایی با کپسول‌های آتش‌نشانی و اطفاء حریق

سومین دوره تئوری و عملی آشنایی با کپسول‌های آتش‌نشانی و اطفاء حریق در مورخ ۶/۱۰/۱۳۹۶ در دانشگاه مراغه برگزار گردید.
سومین دوره آشنایی با کپسول‌­های آتش‌­نشانی و اطفاء حریق روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۶ به همت دبیرخانه شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه مراغه برگزار شد. در این دوره آموزشی یک روزه که جهت استفاده پرسنل حراست دانشگاه برنامه‌­ریزی شده بود حدود ۲۰ نفر از نیروهای حراست دانشگاه در این دوره شرکت داشتند. مدرس دوره جناب آقای مهندس پنداشته مدیر عامل سازمان آتش‌­نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مراغه بودند که نحوه استفاده از خاموش­کننده‌­های دستی را به صورت تئوری و عملی به حاضرین در دوره شرح و آموزش دادند. در پایان دوره آموزشی به شرکت­‌کنندگان گواهی شرکت از طرف اداره آتش‌­نشانی مراغه ارائه شد.

• در يکشنبه 10 دي 1396
  • ساعت 03