تاریخ : شنبه 10 مرداد 1394

فراخوان برگزاری دومین دوره آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه

فراخوان برگزاری دومین دوره آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)

دومین دوره آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه، روز چهارشنبه 25 شهریورماه سال جاری در آمفی تئاتر فجر از ساعت 8 صبح الی 13 برگزار خواهد شد. کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی 92 و 93 (کارشناسی ارشد) و ورودی 91 و بعد از 91 دکترا در رشته های زیست شناسی، شیمی، کلیه رشته های دانشکده کشاورزی و کلیه رشته های دانشکده فنی و مهندسی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه که در دوره اول این کارگاه آموزشی شرکت نکرده اند، بایستی در این دوره شرکت نموده و گواهی قبولی را دریافت کنند. اخذ گواهی و کارت تردد در آزمایشگاه های دانشگاه مراغه جهت کار در آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه الزامی است. در این دوره صرفاً مباحث ایمنی عمومی توسط مدرس محترم جناب آقای مهندس احمد یاری (مشاور HSE دانشگاه مراغه) تدریس خواهد شد. مسائل ایمنی تخصصی توسط اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و همچنین آزمون ایمنی از مباحث تدریس شده در زمان دیگری که اطلاع رسانی خواهد شد برگزار می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر دکتر احمد آقایی (طبقه همکف دانشکده علوم پایه) مراجعه فرمایید.