تاریخ : سه شنبه 23 تير 1394

تشکیل کمیته تأمین تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه مراغه

کمیته تأمین تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه مراغه در تاریخ 25 بهمن ماه 1393 تشکیل شد.

در راستای سیاست های معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کمیته تأمین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه مراغه در تاریخ 25 بهمن ماه 1393 تشکیل و اولین جلسه آن برگزار شد. هدف از تأسیس کمیته مذکور در دانشگاه مراغه حفظ و صیانت از اموال، هدفمند کردن خریدها و پیشگیری از خریدهای تکراری و در نهایت رعایت صرفه و صلاح دانشگاه در خرید تجهیزات و دستگاه های آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز گروه های آموزشی مختلف دانشگاه بر اساس اولویت ها، توسط واحدهای مختلف دانشکده ها می باشد. ترکیب اعضای کمیته شامل رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و پژوهشی، مدیر پژوهش و فناوری، رئیس آزمایشگاه مرکزی و دو نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده های علوم پایه و کشاورزی و یک نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده های فنی و مهندسی و علوم انسانی می باشد. رئیس آزمایشگاه مرکزی به عنوان دبیر کمیته تأمین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه فعالیت خواهد نمود. همچنین کمیته مذکور به عنوان یکی از زیرمجموعه های شبکه آزمایشگاه های علمی دانشگاه (آزمایشگاه مرکزی) فعالیت خواهد نمود.