تاریخ : شنبه 20 تير 1394

اولین کارگاه آموزشی HSE

اولین دوره کارگاه آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه برگزار گردید.
اولین دوره کارگاه آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت کارگروه HSE در دانشگاه مراغه برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی 150 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی (دکترا و کارشناسی ارشد) و 11 نفر از کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه شرکت داشتند. مدرس دوره جناب آقای مهندس احمد یاری (مشاور HSE دانشگاه) بودند که به تناسب رشته های تخصصی تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز در امر تدریس مباحث همکاری داشتند. در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی، پس از تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جلیلی نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه مراغه در خصوص اهمیت توجه به موضوع ایمنی، سلامت، بهداشت و محیط زیست در اسلام نکات ارزشمندی بیان داشتند. در ادامه دکتر احمد آقایی رئیس آزمایشگاه مرکزی و دبیر کارگروه HSE دانشگاه نیز به تبیین اهمیت و جایگاه HSE در مراکز علمی و تحقیقاتی با استناد به آیین نامه های معاونت محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پرداخته و در راستای معرفی ساختار آزمایشگاه مرکزی و شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) سخنانی بیان داشتند. به گفته دکتر آقایی برگزاری کارگاه های آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در سطح دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه و دوره های مدیریتی HSE در سطح مدیران، اعضای هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه و دوره های آشنایی با استانداردهای محیط های آزمایشگاهی از جمله دوره آشنایی با استاندارد ایزو 17025 ویژه مدیران، اعضای هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه جزء اهداف اصلی و مهم کارگروه HSE دانشگاه مراغه می باشد.