تاریخ : سه شنبه 29 آبان 1397

برگزاری نهمین کارگاه آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه مراغه

نهمین کارگاه آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) روز چهارشنبه مورخ 23/8/97 از ساعت ۸ الی ۱۶ در محل آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد.

در راستای اجرای مصوبات کمیته HSE دانشگاه، کارگاه آموزشی یک روزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت دبیرخانه شورای بهداشت،ایمنی و محیط زیست دانشگاه با هدف ارتقای سطح ایمنی آزمایشگاه ها و کارگاهها برگزار گردید. به گزارش دبیر شورا جناب آقای دکتر آقایی، در این کارگاه آموزشی مباحث عمومی HSE توسط جناب آقای دکتر مالکی شهرکی (عضو هیأت علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی)، مباحث کمک­ های اولیه توسط جناب آقای مهندس نریمانی (از اداره هلال احمر مراغه)، مباحث کار با خاموش کننده­ های دستی و اطفاء حریق توسط جناب آقای مهندس پنداشته (مدیرعامل اداره آتش­ نشانی مراغه) و مباحث تخصصی توسط اساتید دانشکده ­های مربوطه تدریس شد. در پایان کارگاه آموزشی جهت سنجش میزان بهره­ مندی شرکت کنندگان آزمونی برگزار گردید که در صورت کسب نمره حد نصاب لازم برای شرکت ­کنندگان گواهی شرکت در کارگاه و کارت تردد در آزمایشگاه ­ها صادر خواهد شد. در پایان دکتر آقایی از تلاش ­های کارشناس محترم دبیرخانه شورای HSE دانشگاه سرکار خانم شیوا محمّدی به عنوان مسئول اجرایی دوره آموزشی تقدیر و تشکر نمودند.