تاریخ : دوشنبه 13 آذر 1396

برگزاری هفتمین دوره آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)

هفتمین دوره آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت شورای HSE روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۹/۸ در دانشگاه مراغه برگزار شد.
بنا به گزارش جناب آقای دکتر احمد آقایی دبیر محترم شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه مراغه، هفتمین دوره آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) به همت شورای HSE روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۹/۸ از ساعت ۸ الی ۱۵ در سالن آمفی تئاتر فجر دانشگاه مراغه برگزار شد. در این کارگاه آموزشی یک روزه، ۸۰ نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌­های مختلف از دانشکده­‌های علوم پایه، کشاورزی و فنی و مهندسی شرکت داشتند. مدرس دوره جناب آقای دکتر علی‌پور بودند که به تناسب رشته­‌های تخصصی تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز در امر تدریس مباحث همکاری داشتند و پس از تکمیل آموزش­‌ها از مطالب ارائه شده آزمونی به عمل آمد که شرط صدور گواهی و ورود به آزمایشگاه‌­های دانشگاه و انجام پروژه­‌های تحقیقاتی، قبولی در این آزمون می­‌باشد.

• در دوشنبه 13 آذر 1396