تاریخ : جمعه 3 ارديبهشت 1395

مراسم بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه در دانشگاه مراغه برگزار شد

به همت مدیریت آزمایشگاه مرکزی و با همکاری حوزه مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه مراغه، اولین بزرگداشت "روز ملی آزمایشگاه" در روز یکشنبه 29 فروردین ماه 1395 از ساعت 30/11 الی 30/12 با حضور مسئولین، اعضای هیأت علمی، کارشناسان آزمایشگاه­ها و کارگاه­ها و نیز دانشجویان دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم، پس از تلاوت آیات کلام الله مجید، جناب آقای دکتر غلامحسین قره خانی مدیر محترم پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن ابراز رضایت از برگزاری بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه در دانشگاه مراغه برای اولین بار و توجه ویژه به نقش مهم کارشناسان محترم آزمایشگاه­ها و کارگاه­های دانشگاه در عرصه آموزش و پژوهش، از زحمات مدیر محترم آزمایشگاه مرکزی مراغه تقدیر و تشکر نمودند. در ادامه دکتر احمد آقایی رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ضمن اشاره به سالروز تولد حکیم بزرگ ایرانی سید اسماعیل جرجانی و نامگذاری این روز در کشور به نام روز ملی آزمایشگاه، این روز را به تمامی دانشگاهیان بویژه کارشناسان آزمایشگاه­ها و کارگاه­ها تبریک گفته و به ارائه گزارشی از فعالیت­های آزمایشگاه در دانشگاه پرداختند. در پایان نیز با اهدای لوح سپاس و شاخه گل از کارشناسان آزمایشگاه­ها و کارگاه­های دانشگاه تقدیر به عمل آمد.