تاریخ : چهارشنبه 19 اسفند 1394

کتاب "راهنمای سریع و کاربردی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در آزمایشگاه ها" توسط دانشگاه مراغه زیر چاپ رفت.

برای اولین بار در بین دانشگاه­های کشور، کتابی با موضوع سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) که به صورت کتاب آموزشی دوره­های HSE تألیف شده است، به همت شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه مراغه زیر چاپ رفت. کتاب مذکور توسط جناب آقای مهندس احمد یاری و با مشارکت اعضای محترم شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه مراغه تألیف شده است. دکتر احمد آقایی مدیر آزمایشگاه مرکزی و دبیر شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه مراغه اظهار داشت: این کتاب در 110 صفحه و به صورت رنگی با قطع پالتویی تألیف شده و هدف از چاپ آن تدوین منبعی عمومی، قابل فهم و کاربردی برای تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در تمامی رشته های علمی که به نوعی با آزمایشگاه سروکار دارند بوده است. همچنین اندازه کتاب که به صورت پالتویی در نظر گرفته شده است، امکان به همراه داشتن آن توسط دانشجویان و پژوهشگران حین کار در آزمایشگاه را فراهم می­نماید. از علاقمندان به تهیه کتاب مذکور خواهشمند است از طریق ایمیل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مراغه به آدرس labcentral@maragheh.ac.ir درخواست خود را ارائه فرمایند. همچنین جهت هرگونه اطلاعات تکمیلی در رابطه با کتاب نیز می­توانید از طریق ایمیل اقدام فرمایید.