تاریخ : چهارشنبه 12 اسفند 1394

کارگاه آموزشی تخصصی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه دانشجویان دوره کارشناسی رشته زیست شناسی با همکاری شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه و انجمن علمی دانشجویی رشته زیست شناسی در دانشگاه مراغه برگزار شد.

کارگاه آموزشی تخصصی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) جهت استفاده دانشجویان دوره کارشناسی رشته زیست ­شناسی با همکاری انجمن علمی دانشجویی رشته زیست­شناسی و شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه روز سه­شنبه مورخ یازدهم اسفند ماه 94 از ساعت 8 الی 12 در سالن آمفی­تئاتر فجر دانشگاه برگزار شد. در این دوره آموزشی حدود 100 نفر دانشجوی دوره کارشناسی رشته زیست­شناسی شرکت داشتند. مدرسان دوره مذکور جناب آقای دکتر امیرعباس برزگری (مشاور انجمن علمی زیست­شناسی)، دکتر راحله مجدانی، دکتر پریسا فتحی رضایی و دکتر احمد آقایی بودند. به گزارش دبیر شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه مراغه، توسعه کارگاه­های آموزشی HSE به دوره­های کارشناسی به صورت تخصصی برای رشته­های مختلف دانشگاه یکی از اهداف مهم شورای ایمنی می­باشد. دکتر احمد آقایی همچنین افزود: جهت اجرا و برگزاری دوره­های مذکور در سطح کارشناسی از کمک و همکاری انجمن­های علمی دانشجویی مختلف دانشگاه نیز استفاده خواهد شد که این موضوع به نهادینه شدن فرهنگ HSE در دانشگاه کمک بسیار بزرگی خواهد نمود. در پایان ایشان از زحمات اعضای محترم انجمن علمی دانشجویی رشته زیست­شناسی تقدیر و تشکر نمودند.