تاریخ : دوشنبه 10 اسفند 1394

به همت انجمن علمی دانشجویی گروه زیست شناسی و با همکاری شورای نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست دانشگاه مراغه، کارگاه آموزشی ایمنی آزمایشگاهی ویژه دانشجویان کارشناسی برگزار خواهد شد.

کارگاه آموزشی ایمنی آزمایشگاهی با همکاری شورای نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست دانشگاه و انجمن علمی دانشجویی گروه زیست شناسی ویژه دانشجویان وقطع کارشناسی روز سه شنبه مورخ 11/12/1394 از ساعت 8 الی 12 در سالن آمفی تئاتر فجر دانشگاه برگزار خواهد شد.

کارگاه آشنایی با اصول ایمنی آزمایشگاهی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی روز سه شنبه مورخ یازدهم اسفند ماه 1394 از ساعت 8 الی 12 در سالن آمفی تئاتر فجر دانشگاه مراغه برگزار خواهد شد. این کارگاه آموزشی به همت انجمن علمی دانشجویی گروه زیست شناسی و با همکاری شورای نظام ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه برگزار خواهد شد. جهت تدریس این کارگاه آموزشی تعدادی از اساتید محترم گروه زیست شناسی همکاری خواهند داشت. در پایان دوره نیز به شرکت کنندگان گواهی شرکت تقدیم خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفتر انجمن علمی دانشجویی گروه زیست شناسی واقع در خانه فرهنگ مراجعه فرمایند.