تاریخ : پنجشنبه 6 اسفند 1394

دومین دوره مدیریتی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه اعضای هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه ها در دانشگاه مراغه برگزار شد.

به همت شورای نظام ایمنی، سلامت و محیط زیست آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه مراغه، دومین دوره مدیریتی HSE جهت استفاده اعضای هیأت علمی و نیز کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه، روز یکشنبه مورخ 25/11/1394 در سالن شهید احمدی روشن خانه فرهنگ دانشگاه از ساعت 8 الی 12 برگزار شد. مدرس دوره مدیریتی مذکور، مشاور محترم HSE دانشگاه مراغه جناب آقای مهندس احمد یاری بودند. مسئول برگزاری دوره های آموزشی HSE دانشگاه مراغه اظهار داشت که شورای HSE دانشگاه مراغه با جدیت به دنبال اجرای آیین نامه ها و دستورالعمل های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این خصوص بوده و یکی از اقدامات مؤثر در این مورد برگزاری منظم دوره های مدیریتی ویژه اعضای هیأت علمی، مدیران و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه می باشد. دکتر احمد آقایی، مدیر آزمایشگاه مرکزی و دبیر شورای HSE دانشگاه مراغه همچنین افزود: تاکنون و طی دو دوره مدیریت HSE برگزار شده در دانشگاه مراغه، تعداد چهل نفر از اعضای هیأت علمی و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه ها شرکت نموده ناند. در پایان دوره نیز به شرکت کنندگان گواهی شرکت تقدیم خواهد شد.